A Disney – a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb cége, beleértve olyan projekteket is, mint a Pixar, Marvel és Lucasfilm. Logikus és elvárható volt, hogy a formátum ki fog bővülni a stúdióból a Disney + streaming szolgáltatóig. Itt nem csak gyermek mesék és sorozatok vannak, hanem serdülőkorú filmek és sorozatok is – valójában, a szervizben megvan minden, amire a fiatal nemzedéknek szüksége van.

Miben különbözik a Disney Plus a Netflix-től és Hulu-tól?

A Disney Plus Magyarország alapvetően különbözik a többi streaming szolgáltatástól. Mivel megszerezték a jogokat a “Csillagok háborúja” filmekre és az “Avengers” filmekre, amelyek hatalmas rajongói bázissal rendelkeznek, a Disney Plusnak nagy esélye van arra, hogy előfizetői számának tekintetében lekörözze a Netflix-et és a Hulu-t.

A Disney Plus fiókjának egyik legerősebb oldala – a hozzáférés a stúdiófilmekhez 4K HDR formátumban. A Netflix-nél és a Hulu-nál etek a filmek csak 1080p SDR formátumban érhetőek el.

A Netflix-el összehasonlítva a Disney plus kevesebb országban működik, de ez nem jelenti azt, hogy az emberek más országokban nem nézik a disney csatorna műsorokat. Az egész világ VPN szolgáltatást használ.

A Disney + Magyarország legnépszerűbb eredeti termékei

Csak az első évben hatalmas számú Disney sorozat vált elérhetővé.

Például, a Mandalorian – igazi ajándék a Csillagok háborúja rajongói számára, kozmikus saga egy szigorú, de tisztességes fejvadászról. Azonban nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a narratíva nagyon sajátos természetét. A sorozat lakonikusan van kihangsúlyozva, a cselekmény rendkívül lassan gyorsul fel. A főhős keveset beszél, valamint megtagadja a sisak levételét is.

 

mandalorian-disney

A Togo a megbánás kifejezése, amely helyreállítja a történelmi igazságosságot az a kutya és szán vezetője között, akik több ezer életet mentettek meg az 1925-ös alaszkai nagy irgalmasságverseny során. Leonard Seppala és kutyája, Togo annak az útvonalnak a valódi hősei, nem pedig Gunnar Kaasen és Balto, akik hírnevet szereztek. A film tele van lenyűgöző jelenetekkel a természet elleni erőszakról, az emberi bátorságról és a hihetetlenül gyönyörű kutyákról. Ez a film határozottan könnyet csal a szemére.

És, ha a Disney Plus szolgáltatás nem elérhető az Ön országában, ez nem ok arra, hogy kihagyja ezt a showt.

Legjobb VPN szolgáltatás a Disney Plus műsorokhoz való hozzáféréshez Európából, a Közel Keletről és Ázsiából.

Ha a Disney Plus csatorna műsorai blokkolva vannak az Ön országában, ne aggódjon – egyszerűen használja a legjobb VPN-t a szolgáltatáshoz való hozzáféréshez. Úgy vélik, hogy az ExpressVPN és a NordVPN a legjobbak. Ha meggondolja magát és nem akarja használni, vagy úgy dönt, hogy olcsóbb VPN védelemre van szüksége, próbálja ki a következőket:

Az IPVanish 1000 szerverrel rendelkezik 60 megyében, ezért könnyen elrejtheti az IP-címét. Ha a szerver túlságosan lassan dolgozik, Ön átcsatlakozhat egy másikhoz, nem kapcsolódva le a VPN-ről. A gyorsabb szerver kiválasztása után az alkalmazás lekapcsolja Önt az előzőről és ismét csatlakoztatja egy újhoz. A szerviz valóban mutatja, hogy mennyire aktív minden egyes szerver. Az IPVanish a csatlakozási protokollok széles választékát kínálja. Mindenhez, ami maximális sebességet igényel és nem igényel kizárólagos biztonságot (például, a Disney Plus megtekintése), az előírt kapcsolatnak a “pont-pont” tunelezés minősül.

A Private Internet Access arról ismert, hogy maximális sebességet és megbízható titkosítást biztosít. Ez lehetővé teszi azt, hogy több millió weboldalt anonímen nyisson meg, a kiválasztott IP-címet használva. Ez szintén segít Önnek megkerülni bármilyen földrajzi korlátozást és szűrést. A szolgáltatás nagy sávszélességre összpontosít, és nincsenek forgalom és kérés naplók. Ez egy egyszerű, gyors és olcsó VPN szolgáltatás a streaming szolgáltatások megtekintéséhez. Emellett, Önnek 30 napos határideje van a pénz visszafizetésére.

A HMA VPN – lehet, hogy nem a legolcsóbb, de az egyik igazán funkcionális szolgáltató. Nagy sebességet kínál – 20 Gbit/s. Eközben Ön megbízható csatlakozást kap, használatát tekintve egyszerű felületet és az IP-címének védelmét, tehát nézheti a Disney + műsorait bármilyen országból probléma nélkül. Vannak verziói a Windows, Mac, iOS, Android, Linux és az útvonaltervezők számára. Ön megőrizheti a csatlakozást a HMA VPN-el, miközben az egyik hálózatról a másikra lép át, ameddig meg nem találja azt, amelyikben megbízik.

Miért olyan érdekes a Disney plusz?

Először is, ez egy nem drága havi előfizetés + pótlólagosan megrendelheti a Hulu és az ESPN előfizetéseket is egy csomagban ugyan azon az áron. Másodszor, Önnek garantálva van a tartalom széles választéka – a klasszikusoktól a Disney archívumoknól a legismertebb franchise-ig a Pixar, a Marvel és a LucasFilm stúdióktól. És, végezetül, sok új eredeti film várható. És Ön valóban nem hagyhatja ezt ki csupán a geoblokkolás miatt. Nézze a Disney Plus csatorna műsorait a VPN védelem segítségével és élvezze a világszinten ismert jó minőségű tartalmakat világszerte.

Ossza meg véleményét

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments