A Hulu – egy amerikai weboldal és streaming sugárzási szolgáltatás, amely reklám hozzáférést kínál showműsorokhoz, filmekhez, filmelőzetesekhez, kulisszák mögött forgatott filmekhez, és más sorozatokhoz, melyeket az NBC, Fox, ABC, TBS és több tíz más tévétársaság és műsorszóró társaság sugároz. Több mint 3 millió előfizetője van (az első évben 1,5 millió) illetve impozáns, legális és minőségi tartalomtárral rendelkezik. 

Mint a Netflix, a Hulu sem engedélyezi a filmeknek számítógépre vagy mobileszközre történő letöltését. Ugyanakkor a szolgáltatás Wii, Xbox és PS3 készülékeken is igénybe vehető.

Mikor bejegyzi accountját a Hulun, a szolgáltatás egy hetes ingyenes igénybevételt kínál, miután előfizetői havidíjat kell majd fizetni.

Mely legjobb filmek és sorozatok érhetők el a Hulu-n

Még ha Ön soha sem hallott a Hulu-ról, valószínűleg akkor is tudja, hogy ezek az olyan legjobb show-k, mint a «The Act», «Castle Rock», «11.22.63», «Casual», «The Path».

A Hulu legnépszerűbb sorozata – „Egy szolgálólány elbeszélései”, amely megkapta az „Emmy” és az „Arany glóbusz” díjakat. A filmek, sorozatok, dokumentumfilmek, klipy és rajzfilmek mennyisége ténylegesen óriási. Olyan más hálózatok adattartalmait is magában foglalja, mint a Nickelodeon, FX, SyFy, PBS, Style és a Cartoon Network.watch-handmaids-tale-hulu-vpn

A termékek többsége nagyon gyorsan megjelent a Hulun, valójában az eredeti csatornákon lezajlott premier másnapján. Vonzónak hangzik? De a Hulu legfőbb problémája az, hogy csak az USA és Japán területén elérhető. A Hulu-hoz történő hozzáférést biztosító VPN-szolgáltatások nagy választékának köszönhetően ez nem gond.

5 dolog, amit tudnia kell, mielőtt kijátszaná a Hulu földrajzi alapú blokkolását

1) Ön nem nézheti ingyen a Hulu-t még VPN segítségével sem – önnek még mindig előfizetésre van szüksége, hogy hozzáférést kapjon a tartalomhoz.

2) Még ha ön az USA területén lakik is, de éppen a munkába vagy szabadságra utazik, amint ön megváltoztatja helyzetét, a Hulu streaming sugárzása blokkolva lesz.

3) Ne felejtse el – a Hulu VPN segítségével történő megnyitásához önnek csakis amerikai illetve japán szervereket kell használnia. 

4) VPN segítségével nézni a Hulu -t abszolút törvényes, mivel ön már fizeti az előfizetési díjat.

5) Kerülje a Hulu ingyenes VPV segítségével való nézését – ezek kritikus szinten korlátozzák az átviteli sebességet és a streaming átvitelt.

A legjobb VPN-ek a Hulu blokkolás feloldásához a Világ bármely pontjáról

Mely VPN-ek bizonyítják, hogy fel tudják oldani a Hulu korlátozásait?

Íme, a ténylegesen működő VPN-ek:

NordVPN – az egyik legjobb VPN a Huluhoz. Ön kódolt csatornán keresztül kapcsolódik a VPN szerverhez és az IP-címének védelme alatt pásztázza az internetet. Ezen kívül minden felhasználó, aki csatlakozott az adott szerverhez, egyforma IP-címet kap. Ily módon az ön adatforgalma rejtve marad az ezen a szerveren áthaladó más adatforgalom előtt. Elég egy kattintás, hogy elrejtse a saját IP-címét, titkosítás az adatforgalmát és megváltoztassa földrajzi helyzetét.

ExpressVPN biztonságos, nagy adatátviteli sebességű VPN kapcsolatot biztosít a Hulu streaming átviteléhez.Ezzel a szolgáltatással ön élvezni fogja a VPN korlátlan sávszélességét Az ExpressVPN díjnyertes alkalmazásokat kínál a Windows, Mac, iOS, Android és a Linux rendszerekhez, ezért ön könnyedén nézheti a Hulut bármilyen tetszőleges eszközön.

CyberGhost VPN csatlakozva az amerikai vagy japán szerverekhez segít önnek IP-címe lecserélésében, ami tökéletesen megfelel a Hulu számára. Egyetlen CyberGhost VPN előfizetést ön akár 7 eszköz egyidejű felhasználására is alkalmazhat. Még ha ön nyilvános Wi-Fi -t szeretne is használni, akkor is álcázni fogja földrajzi helyzetének térségét, ezért ön bárhol és bármikor élvezhet bármilyen showműsort.

5 Euro VPN: a Hulu tartalom nézéséhez választhat Dallasi (vagy az adott Dallasi szerverrel Smart DNS-en keresztül adatforgalmat bonyolító Hollandiai) szervert, majd beléphet az Egyesült Államokban levő streaming szolgáltatásba. Ezután a Hulu számítógépe az USÁ-ban meghatározott IP-cím bejövő jelét látja (amit az 5 Euro VPN hoz létre) és úgy veszi, hogy ez egy amerikai felhasználó. Ezután ön az érvényes accountjával beléphet és élvezheti kedvenc filmjeinek és TV-műsorainak korlátlan nézését.

PureVPN gyors és korlátlan hozzáférést biztosít a Hulu filmekhez, Hulu TV-s showműsorokhoz, sporteseményekhez és sok más egyébhez. Önnek nem kell törnie a fejét a sebesség, a kényelem, a kiegészítő funkciók, a biztonság vagy a bizalmas jelleg közötti választással. A Pure VPN mindezt egyszerre ígéri!

Magyar VPN: ne korlátozza önmagát!

Ha ön nem az USÁ-ban él, ez nem jelenti azt, hogy ön az emberiség azon csoportjához tartozik, amely nem tudja teljes mértékben kihasználni a Hulu szolgáltatásait. Minden, amire önnek szüksége van, az az, hogy előfizessen egy olyan VPN szolgáltatóra, amely korlátlan adatforgalmat biztosít, ki tudja játszani a Hulu blokkolását és így ön bármi gond nélkül tudja élvezni az egyik legvonzóbb streaming szolgáltatást.

Ossza meg véleményét

2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ez mind szuper, de előfizetni így se tudok rá, mert ha nem Amerikában van regisztrálva a kártyám vagy a paypalom, nem fogadja el