Premier Liga 2020

Hol Nézzük a 2020-as Premier Liga Mérkőzéseit?

Az angol Premier Liga az egyik legmagasabb szintű focibajnokság Európában. A legutóbbi, huszonnyolcadik szezont a Liverpool nyerte, kimagasló szereplésével. A bajnokság hatalmas érdeklődésnek örvend minden évben.

Ez idén sem lesz másképpen, Számtalan focirajongó fogja keresni azokat a közvetítéseket, ahol intelligens, hozzáértő szakemberek tudósítanak, és akik tükrözik az érzelmi hullámvasutat ami az ilyen kaliberű meccsekkel együtt jár. A 2020/2021-es szezon 10 hónapon keresztül fogja képernyők elé szögezni a rajongókat.
Premier Liga 2020/2021

A Premier Liga meccseit te is könnyen elérheted TV-n keresztül: csak kiválasztod a megfelelő adást, ami közvetíti a mérkőzéseket, és követed a bajnokság hivatalos dátumait. Ezek mind elérhetőek bármelyik internetes portálon keresztül, a mérkőzések live streamjeit is beleértve. Ezeken kívül természetesen lesznek olyan közvetítések, amik a meccseket és a résztvevő csapatokat részletesen kielemzik.

A 2020-as Premier Liga szeptember 12-én kezdődik és olyan neves csatornák sugározzák mint pl. az NBC, Sky Sports, ESPN, BT Sports és a Peacock TV.

Közben az Amazon is bejelentette, hogy ingyenesen foghatóak lesznek a Premier Liga mérkőzései a saját, Amazon Prime és Twitch streaming szolgáltatásain keresztül. Itt lesznek viszont apró korlátozások, csak 20 mérkőzést tudsz megnézni az Amazon Prime-on keresztül, és ha az angol nyelven kívül más ország nyelvén is szeretnéd nézni az élő közvetítés kommentárjait, más streaming szolgáltatóhoz kell fordulj.

A legtöbb ilyen szolgáltató viszont nem elérhető bizonyos régiókban, így számodra minden bizonnyal a VPN lesz a legjobb megoldás.

A Sky Sports és a BT Sport (ESPN) közvetíti a legtöbb meccset idén is – a Sky Sports 128 mérkőzést közvetít a 2020/2021-es szezonból, míg a BT sport 52 meccset közvetít majd. Összehasonlításképpen az Amazon Prime 20 mérkőzése elenyésző számú és nem biztos hogy minden igényedet kielégíti.

Valószínűleg falakba ütközöl, ha olyan országból streamelni szeretnéd a 2020-as Premier Ligát, ahol nem lehet fogni a Sky Sports vagy Peacock közvetítéseit. Ugyanez a helyzet akkor is, ha cenzúrázva van a tartalom – nem tudod nézni a Premier Liga mérkőzéseit VPN nélkül.

Ahhoz, hogy egy VPN-nel az összes meccset streamelni tudjad, installálnod kell egy VPN-t és egy olyan ország IP címéről bejelentkezni, ahol Premier League live stream elérhető, jó minőségben (az Egyesült Királyság a legjobb opció, szerintünk).

Ahogy a kapcsolat létrejött, a VPN által, újonnan létrehozott IP címed a kiválasztott régióba lokalizálódik, és egy adott streaming szolgáltató számára úgy látszik majd, hogy a kiválasztott régióból stream-eled a mérkőzést.

A VPN-nek köszönhetően, a 2020-as Premier Liga összes mérkőzését nézheted, magas minőségben a számítógépeden vagy laptopodon, illetve mobil készülékeden is.

Premier Liga 2020/2021

Az idei szezon a világon az egyik legnézettebb sport esemény lesz, és az általunk javasolt VPN szolgáltatókkal te is részese lehetsz a futball történelemnek!

Szóljon hozzá

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments