Hogyan lehet streamelni a Hulu-t Magyarországról

Hogyan lehet streamelni a Hulu-t Magyarországról

A Hulu megjelenését Magyarország rengetegen nagyon várják már, de lehet, hogy ez sosem jön el. Vagy ha mégis, az a nagyon távoli jövőben lesz: van, aki szerint már 20 év múlva összeomlik az emberi civilizáció: ne várj, inkább hallgass ránk, mi tudjuk, hogyan juss a Hulu-hoz otthonról is. És mi is ez?

Aki olvas néhanapján kulturális híreket, főleg az Egyesült Államokból, a filmes szórakoztatóipar fellegvárából, az rengeteg alkalommal hallott már a Hulu nevű streaming platformról.

Azért vesszük elő a kulturális híreket, mert Magyarországon a rendkívül könnyen elérhető Netflix és HBO GO (Vagy az HBO Max) a legismertebbek, ezek mellett egyébként az Amazon Prime és az Apple TV tekinthető a Hulu közvetlen konkurenciájának globálisan.
Hulu streaming szolgáltatás

A Hulu egyébként egyre népszerűbb 2007 óta és elképzelhetetlen mennyiségű tartalmat találhatsz rajta: az amerikai ABC, NBC és Fox vetítésében az összes filmet és sorozatot, vannak eredeti Hulu sorozatok és filmek, az egyik legismertebb közülük az Emmy-díjas A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale).

Kell a Hulu?

Szerezze be a NordVPN-t és kezdje el a Hulu streaminget még ma!

Mit találunk a Hulu-n?

A Hulu nem véletlenül az egyik legnépszerűbb streaming platform az egész világon. Tényleg szuper tartalmak, a legjobb sorozatok, filmek, nagy amerikai kábel TV-k adásai: mindez egy helyen.

Filmek

Itt kicsit nehéz dolgunk van: nem azért, mert nincsenek jó filmek, hanem azért, mert túl sok nagyszerű alkotást találunk itt. Néhányat bemutatunk, szigorúan megjegyezve, hogy mindezt a teljesség igénye nélkül tesszük.

  • Portré a lángoló fiatal lányról (Portrait of a Lady on Fire):
    Céline Sciamma rendezőnő 2019-es filmje nemcsak a nézők, de a kritikusok szívét is megdobogtatta. A film olyan, mint egy két órán át folyamatosan változó festmény gyönyörű hölgyekkel, szerelemmel, izolált szigetről és persze tűzről, gyönyörű francia nyelven. IMBb értékelés: 8,1 / 10.
  • Élősködők (Parasite / Gisaengchung):
    a 2019-es dél-koreai film 4 Oscar-díjat (és egyébként több mint 300 további díjat) kapott, és ez lett az első film, amely a legjobb filmért járó Oscart idegen nyelvű filmként kapta meg. De nemcsak a kritikusok látták úgy, hogy kivételes alkotás került a kezeik közé, 8,5-ös IMDb értékelésével a platform a valaha volt 30. legjobb filmnek tartja.
    Mindenféle spoiler nélkül: érdemes belegondolni a film nézése közben, hogy valójában kik is az élősködők / paraziták.

Hulu streaming filmek

De megtaláljuk itt:

  • az Idegen arcok (Attack on the Block) című filmet, amiben Dél-Londonban fiatal bűnözők harcolnak megszálló idegen lényekkel,
  • a 2011-es furcsán aktuális Fertőzés (Contagion) címűt egy világjárványról,
  • az új Bill és Ted filmet (Arccal a zenébe),
  • az örök klasszikus Beetlejuice-t 1988-ból,
  • A tetovált lány amerikai, 2011-es változatát,
  • a Nagy halat (Big Fish),
  • a Nomádok Földjét (Nomadland),
  • Mission Impossible filmeket,

és még több tucat, ha nem több száz tényleg kivételes filmet.
Filmek streaming a Hulun

Sorozatok

Ha a filmek úgy általában nem a te világod vagy nem győzött meg az előző bekezdés, ne aggódj, az eredeti sorozatok világában a Hulu a világon egyértelműen a(z egyik) legjobb.

A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) az egyik legnépszerűbb sorozat az IMDb értékelési alapján: közel 200.000 értékelő 8,4/10 -es értékeléssel jutalmazta.
A szolgálólány meséje streaming a Hulun

A 22-es csapdája nem véletlenül vált a magyar nyelvben is elterjedt kifejezéssé: kitűnő regény Joseph Heller tollából 1969-ből, majd egy kultikus film 1970-ből, amelyet 2019-ben egy 6 részes minisorozat követett, amelyet a Hulu készített.

Ha pedig a Kennedy gyilkosság érdekelne minket, a 11.22.63 nevű minisorozatot nézve a dátum mindenképp velünk fog maradni és nem csak ez. James Franco hozza a formáját és egy kiváló 6 részes minisorozatot nézhetünk meg, 2016-ból.

A ’70-es évek szerelmeseinek pedig a nagy port kavaró Mrs. America lehet egy kiváló sorozat, amelyben egy 6 gyermekes anya igyekszik megakadályozni, hogy az USA alkotmánya szerint a nőket egyenlő jogok illetik meg, mint a férfiakat. Mindezt azért, hogy a hagyományos családi értékek ne sérüljenek és a nők ne veszítsék el előjogaikat.

A 9 részes minisorozat természetesen igaz történeten alapul, amelyben Cate Blanchett alakítja Phyllis Schlafly-t.
Hulu streaming TV sorozat

De ne higgyük, hogy ez minden: kiváló eredeti sorozatok tucatjait találhatjuk itt meg…

A Hulu elérhető Magyarországon?

Jelenleg a Hulu csak az Egyesült Államokban és Japánban érhető el. És bár a platform jelenleg jelentős bővítés alatt áll, senki sem tudja pontosan, hogy ez mikor fog megtörténni, és hogy megtörténik-e egyáltalán. Magyarországi indulási dátum ígéret szintjén sincs.
A Hulu nem érhető el Magyarországon

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a tartalom itt és most Magyarországon elérhetetlen lenne.

Csak megfelelő eszközökre van szükség.

Hogyan lehet a Hulu-t Magyarországon most azonnal elérni?

Egyszerűen! Ha készen állsz 30 perc babrálásra.

Ahhoz, hogy megtapasztalhasd azt a félelmetes élményt, amit a Hulu jelent, az amerikai előfizetők millióival és azok ezreivel együtt, akik már olvasták a cikkünket, két dolgot kell megoldanod:

  • Érvényes előfizetést intézni a Hulu-ra, amely csak amerikai kibocsátású bankkártyákat fogad el.
  • Meg kell kerülnöd a streaming szolgáltatás földrajzi korlátozásait (geoblokkjait), hogy ténylegesen hozzáférhess a platformhoz.

A megfelelő VPN kiválasztása a Hulu-hoz

A Hulu rendelkezik az egyik legnehezebben megkerülhető geoblokkokkal és korlátozásokkal a világ összes streaming szolgáltatása közül. Így amikor VPN-t választasz ehhez a „küldetéshez”, a legjobbat kell választanod.
A Hulu blokkolásának feloldása VPN-nel

Olyan prémium VPN szolgáltatóra van szüksége, amely rendelkezik mind a technológiával, mind a streaminghez szükséges erővel és sebességgel.

Szigorú tesztelés után arra a következtetésre jutottunk, hogy a NordVPN a legjobb VPN erre a feladatra, mert:

  • Hatalmas szerverválasztékkal rendelkezik világszerte, óriási hangsúllyal az Egyesült Államokra.
  • A legtöbb amerikai szerver streamingre van optimalizálva, ami azt jelenti, hogy a Hulu-t Full HD felbontásban nézheted, bárhol is tartózkodj.
  • A Hulu rendelkezik SmartPlay funkcióval, amely a Smart DNS és a VPN technológia legjobb tulajdonságait egyesíti kifejezetten a streaming szolgáltatások blokkolásának egyszerű feloldása érdekében.
  • Nagyon gyors, és egyszerre képes sok streamelő ember „ellátására”, így még akkor is szuperül fog működni, ha egy egyszerre streameled a Hulu-t egy csomó másik emberrel.
  • Rendelkezik obfuscationnel (homályosítás funkcióval), ami azt jelenti, hogy képes megkerülni a streaming szolgáltatások által kifejezetten a VPN-felhasználók korlátozására létrehozott geoblokkokat.

NordVPN
Tudjon meg többet a világ legjobb VPN-jéről!

Hozzáférés a Hulu-hoz Magyarországon

Nézzük, mit kell tenni, lépésről lépésre:

1. Először is, meg kell szerezned a NordVPN-t.
Ezt nem lehet megkerülni. El kell hitetned a Hulu-val, hogy az Egyesült Államokban vagy, és ezt csak egy tényleg jól működő VPN-nel teheted meg. Hacsak nem tervezel az USA-ba költözni.

2. Ezután szükséged van egy módszerre, amivel kifizetheted a friss és exkluzív Hulu előfizetésedet.
Ehhez pedig amerikai bankkártyára van szükséged. Bummer. De mi tudjuk, hogyan szerezhetsz egyet. Menj el barátainkhoz a US Unlockedhez, mondd meg nekik, hogy mi küldtünk (a linkünket követve), hozz létre egy fiókot, várj türelmesen, amíg jóváhagyják, majd töltsd fel a megfelelő összeget (a Hulu ára 5,99 USD havonta) – Magyarországon a US Unlocked elfogad banki átutalást.

Ma szerezd meg a saját amerikai bankkártyádat!

3. Miután megkaptad a virtuális kártyádat, lépj be a Hulu oldalára (ne feledd, hogy a VPN-ed egy amerikai szerverhez legyen csatlakoztatva),
és hozz létre egy fiókot az új virtuális kártyád hitelesítő adatainak felhasználásával.
Fizessen a Huluért a US Unlocked szolgáltatással

4. Bumm! Élvezd!

Érdemes és lehetséges hozzáférni a Hulu-hoz otthonról is?

Attól, hogy Magyarországon nem elérhető a Hulu a szokásos módon, nem azt jelenti, hogy nincs megoldás. Két dologra lesz szükséged az eredeti sorozatok és filmekhez való hozzáféréshez: egy valóban jól működő VPN-re, mi a NordVPN-t ajánljuk és egy olyan portálra, ahol virtuális amerikai bankkártyához férhetünk hozzá: erre kiválóan működik a US Unlocked.

Ha fél óra babrálás nem gond, ne add alább annál a Full HD élménynél, amit milliók élveznek az USA-ban és Japánban.

Szóljon hozzá

2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ez mind szuper, de előfizetni így se tudok rá, mert ha nem Amerikában van regisztrálva a kártyám vagy a paypalom, nem fogadja el