A legjobb ingyenes streaming oldalak

A legjobb ingyenes streaming oldalak

A streaming media térhódítása egy olyan jelenség, amelyet ma már egyre kevesebb személynek kell elmagyarázni: tíz évvel ezelőtt még arányaiban igencsak kevesen hallottak egyáltalán az efféle platformokról és szolgáltatókról, most viszont a két legnagyobb szolgáltatónak, a Netflixnek és az Amazon Prime Videónak összesen több, mint 345 millió előfizetője van. Mindezt úgy, hogy a legtöbb előfizető megosztja a szolgáltatást a családtagjaival, barátaival.

A piac legnagyobb szereplői mellett azonban még 2020-ban is léteznek olyan oldalak és platformok, amelyek ingyenesek. Nézzük is tehát legjobb ilyen oldalt.

Crackle

A Crackle egy Egyesült-Államokbeli szolgáltatás, amely most már 21 országban és három nyelven elérhető. Az oldal tulajdonosa a Sony, ami azt jelenti, hogy hozzáférést biztosít a teljes Sony katalógushoz. Több száz cím érhető el, köztük klasszikusok és eredeti, exkluzív műsorok minden műfajban. A webhely váltogatja kínálatát, így mindig van valami új néznivaló.

A weboldal jól szervezett, így könnyen megtalálhatók népszerű és kevésbé keresett műsorok és filmek is. Kereshet cím, színész vagy műfaj szerint. A videók eléréséhez nem szükséges feliratkozni vagy regisztrálni a szolgáltatásra, viszont amennyiben bejelentkezik megtekintési listákat is létrehozhat.

Az oldal egyetlen hátránya, hogy valóban tartalmaz hirdetéseket. De ez egy alacsony ár, amelyet több ezer órás prémium tartalomért kell fizetni!
Crackle streaming webhely

Sling

A következő oldal a Crackle-el ellentétben egy új szolgáltatás, hiszen a Sling egészen az idei évig csak előfizetős platformmal rendelkezett. Ahogy a neve is mondja, a Sling Free ingyenes élményt kínál Ön számára, ráadásul a legtöbb eszközön elérhető.

Ingyenes felhasználóként lehetősége lesz filmeket kölcsönözni vagy úgynevezett “Pay-Per-View” eseményeket vásárolni. Ehhez létre kell hoznia egy fiókot úgy, hogy beír egy e-mail címet és jelszót a számlázási adatokkal együtt. Ha azonban Ön nem kezdeményez Sling-előfizetést, akkor ezen egyszeri vásárlásokon kívül nem kell fizetnie.

Az ingyenes verzión több mint 5000 film és TV-show közül választhat, ráadásul a platform azon kevesek egyike, amely élő tartalmakat, híreket és sportközvetítéseket is ajánl. Ugyan a legnagyobb címek nyilván a fizetős portálra érkeznek, a tekintetében ismerős nevekkel is találkozhatunk, mint például a Tini titánok, Rick és Morty, vagy épp Gumball csodálatos világa.

Amennyiben pedig ráununk az ingyenes tartalomra, a Sling rengeteg prémium, avagy fizetéses opciót kínál, döntésünket meghozhatjuk csatornák, vagy éppen tartalom alapján is: külön csomag létezik az olyan opciókra, mint a komédia, sport, hírek, életstílus vagy épp gyerekműsorok.
Sling Free streaming oldal

Peacock

A Peacock TV az NBC új streaming platformja, amelyet hivatalosan 2020. július 15-én indítottak el. Ez a streaming webhely számos ingyenes filmet, tévéműsort és élő csatornát tartalmaz.

A lenyűgöző tartalomtár, a zökkenőmentes lejátszás és az ingyenes opció néhány oka annak, hogy a Peacock TV megjelenése óta már több millió előfizetőt szerzett.

A Peacock TV alkalmazásként a Firestick / Fire TV, a Roku, az iOS, az Android készülékekre, az Apple TV-re és egyebekre is telepíthető, ráadásul a regisztrációnál nem szükséges bankkártyát megadni.
Peacock streaming webhely

A Peacock TV-nek három szolgáltatási szintje van: Ingyenes, Prémium és Prémium Plus. Az ingyenes réteg a felső két szint tartalmának egy részével rendelkezik, és reklámozással célozza meg a felhasználókat. A középső réteg, a Peacock Premium havi 5 dollárért nem szabadít meg a reklámoktól, de a teljes tartalmat biztosítja. Mindkét hirdetés által támogatott rétegben a reklámok óránként öt percre korlátozódnak. A felső szint, a Peacock Premium Plus a teljes könyvtárat hirdetések nélkül biztosítja.
Peacock csomagok

Utóbbi kategóriákban pedig valóban élen jár a szolgáltató: a rengeteg exklúzív tartalom mellett elég csak olyak címeket megemlíteni, mint a Két pasi- meg egy kicsi, a Mátrix, a The Tonight Show Jimmy Fallon-nal, a Premier League mérkőzései, vagy épp az Olimpiai Játékok.

PopcornFlix

A PopcornFlix egy ingyenes online streaming oldal, amely 2017 végén indult. Ez az ingyenes online streaming webhely több mint 1500 filmet tárol családi, akció-, dokumentum-, vígjáték-, horror-, külföldi filmek és egyéb kategóriákban. Jelentős előny, hogy a PopcornFlix használatához nincs szükség regisztrált fiókra.

Noha nem fog új neveket találni a címek között, a katalógus klasszikus filmeket, a múlt nagy tévéslágereit és néhány, talán lassan feledésbe merült kultikus kedvencét tartalmazza.
PopcornFlix webhely

A beágyazott hirdetések egy része meglehetősen gyanús, ezért mindenképpen használjon VPN-t hirdetésblokkolással és rosszindulatú programok elleni védelemmel, például a NordVPN-t.

Crunchyroll

A Crunchyroll egy igény szerinti streaming szolgáltatás, amely elsősorban a japán animációkra összpontosít. Világszerte elérhető, és a legnagyobb licencelt anime streaming katalógusával rendelkezik. Jelenleg 70 millió előfizetője van.

A Crunchyroll-t a versenytársaitól megkülönbözteti, hogy tartalmának nagy részét ingyen élvezheti. Streamelheti kedvenc anime műsorait és filmjeit számítógépén, telefonján vagy tévéjén, mindössze annyit csinálva, hogy regisztrál egy ingyenes fiókot.

A Crunchyroll számos más platformon és eszközön is működik, beleértve az Xbox One-t, a PlayStation 4-et, a Wii U-t és így tovább.

De mit nézhet? A Crunchyroll katalógusa többnyire anime sorozatokból áll. Sok népszerű, klasszikus műsort kínál, mint a One Piece és a Gundam, de ez a legjobb hely az új kiadások online megtekintésére is. Hozzáférhet a párhuzamos közvetítésekhez: a legnépszerűbb sorozatok új epizódjai általában csak egy órával Japánban történő közvetítésük után megtekinthetők. Ne aggódjon, ha nem beszél japánul – a műsorokat sokféle nyelvre lefordítják és feliratozzák vagy szinkronizálják.
Crunchyroll webhely

Van néhány remek anime film is a Crunchyroll-on, de az választék valamivel korlátozottabb, hiszen a hangsúly a sorozatokon van. Ugyanez vonatkozik az ázsiai drámákra is, mivel az elérhető címek listája rendszeresen változik.

Ha alig várja, hogy megjelenjen kedvenc animéje következő évada, akkor elolvashatja a mangát (japán képregény), amelyre épül. A Crunchyroll nagyszerű manga könyvtárral rendelkezik, és sok cím ingyenesen elérhető. Amennyiben pedig ön igazán nagy rajongó, többféle prémium előfizetés közül választhat.

Tubi TV

A Tubi TV a tartalom széles skáláját kínálja, beleértve néhány eléggé új, mindössze két éve kiadott tartalmakat is. A regisztrációhoz meg kell adnia nevét, születési dátumát és e-mail címét. Használjon valódi e-mail fiókot, mivel a regisztráció során ellenőriznie kell.

A weboldalon könnyen el lehet eligazodni, de természetesen minden címet megelőz egy hirdetés. A videólejátszás azonban jó minőségű minden kiválasztott videóhoz.

A szolgáltatást havonta 33 millióan használják, a trend pedig egy gyorsan növekvő platformra utal.

Tubi Tv streaming szolgáltatás

IMDb TV

Az IMDB (más néven Internet Movie Database) csodálatos forrás volt a filmográfiák számára már az 1993-as megjelenésétől kezdve. Az oldal az Amazon tulajdonában van, és 2019-ben tovább terjesztésre került. Az ingyenes tartalmakhoz az eredeti oldalra való regisztrálás után férhet hozzá.

Az Amazon súlyának hála az IMDBtv lenyűgöző könyvtárral rendelkezik ingyenes, igény szerinti tartalommal. Az Alex Rider filmek, a Judy bírónő folytatása, a Chicago Fire, a Star Trek filmek, a Mad Men vagy épp a Friday Night Lights nemzetközi hírrel és elismertséggel rendelkeznek.
Imdb TV Streaming Webhely

Hogyan érhetőek el ezek az oldalak?

Első hangzásra túl jónak hangzik ennyi ingyenes tartalom ahhoz, hogy igaz legyen? Nos, egy trükk valóban létezik: a legtöbb említett oldal csupán az Egyesült Államokban és esetleg egy pár másik országban elérhető. Ám az ilyen aljas geokódolásra Ön ésszerű választ adhat: csupán egy jó teljesítményű, rengeteg USA-beli szerverrel rendelkező VPN-re van szüksége. Lássunk máris egy példát.

A NordVPN még a legszigorúbb országokban sem észlelhető, így számára nem okoz gondot a legszorosabb hálózatok feloldása. Ezenkívül olyan praktikus kiegészítők is megtalálhatóak a csomagban, mint a Wi-Fi védelem és az egyedülálló SmartPlay opció, amely alapvetően lehetővé teszi Ön számára a streaming oldalak feloldását.

NordVPN
A legjobb VPN a streaminghez

Az ExpressVPN villámgyors sebességével és teljes szerverparkjával mindenképp versenyre kelhet bármelyik szolgáltatóval. De miért költene többet, ha ugyanolyan minőséget tud elérni alacsonyabb áron?

ExpressVPN
A leggyorsabb VPN a streaminghez

Egyeseknek minden megtakarítás jól jön, főleg ebben a periódusban, a NordVPN pedig elég olcsó ahhoz, hogy jóformán bárki számára megfizethető legyen.

Szóljon hozzá

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments